Recent werk

september 20, 2016
Nieuw dakraam geplaatst
Dakraam laten plaatsen in Gorinchem

Regelmatig plaatsen wij dakramen in de regio Gorinchem. Onlangs hebben wij ook weer een exemplaar van Velux dakramen geplaatst in Gorinchem-Oost. Wij geven de voorkeur aan Velux dakramen, omdat deze van hoge kwaliteit zijn. Uiteraard kunnen we ook een ander merk leveren en monteren of u adviseren over het juiste type dakraam voor uw specifieke situatie. Neem in dat geval gerust even contact met ons op.

Voordelen dakraam laten plaatsen

De meeste mensen zijn bekend met de voordelen van één of meerdere dakramen. Ook in dit geval ging het de bewoners met name om licht in de voorheen vrij donkere zolder. Er was immers slechts een raam aan één zijde van de zolder. Na het plaatsen van het dakraam is de gehele ruimte een stuk lichter geworden. Daarnaast kunnen nu ramen ’tegen elkaar geopend’ worden, zodat er lekker gelucht kan worden in de zomer. Geen overbodige luxe meestal op een zolder, waar de temperatuur in de zomer aardig kan oplopen.

Belang van goede afwerking

Uiteraard zorgen wij ervoor dat de afwerking optimaal is. U wilt immers niet geconfronteerd worden met lekkage of een loszittend dakraam. Daarom plaatsen wij dakramen altijd zorgvuldig en controleren wij alles goed, zoals bijvoorbeeld de ligging van de dakpannen.

Kosten dakraam laten plaatsen

Laat ook uw dakramen plaatsen door ervaren specialisten. Zo bent u verzekerd van een correcte montage, zonder verrassingen. Wilt u weten wat het plaatsen van een dakraam kost?

Prijsindicatie

1 Berichten

Wij zijn erg tevreden met ons dakraam. Deze is vakkundig geplaatst door Robert en zijn collega. Een aanrader voor eenieder die een dakraam wenst!

You must be Ingelogd als om een bericht te plaatsen.